Hvad er Net-jordemoder.dk?

Processen fra du planlægger graviditet til du sidder med dit barn i armene, præger hver enkelt af os på en særlig måde. Vi udvikler os igennem glæder og udfordringer. Internettet og samfundet omkring os byder på mange meninger og svar omkring fertilitet, graviditet og forældre-skab. Det skaber hos mange spørgsmål, tvivl og usikkerhed. Mit mål med Net-jordemoder.dk er at  give dig klare, faglige korrekte svar, der hjælper dig frem til en tilstand af tryghed og klarhed omkring netop din situation.

Net-jordemoder.dk er en uafhængig internettjeneste til dig der gerne vil være gravid, til dig der allerede venter barn, til din kæreste og jer der allerede er forældre.

Ikke mindst er siden for alle andre med interesse for graviditet, fødsel og barsel!

Net-jordemoder.dk drives af Jordemoder og forældrevejleder Laura Kjær Jacobsen

Net-jordemoder Blog og Jordemoderbrevkasse

Kernen i Net-jordemoder.dk er hjemmesidens brevkasse og blog. På bloggen skriver Jordemoder Laura Kjær Jacobsen om emner der vedrører graviditet, fødsel, fertilitet, barsel og amning. Hun blogger som jordemoder – derfor kan du også være sikker på at der er fagligt hold i de informationer du får.  I brevkassen tilbyder Laura personlig sparring, faglig rådgivning og vejledning.

Alle spørgsmål behandles og bevares anonymt. Spørgsmål og svar vil være gratis tilgængeligt for alle interesserede læsere. Til gavn for så mange som muligt med interesse i graviditet, fødsel og barsel.  Gå videre til brevkassen her .

 

Om Jordemoder Laura Kjær Jacobsen

Jeg er uddannet jordemoder og Circle og Security forældrevejleder . Mine faglige erfaringer har jeg samlet i Danmark og England, hvor jeg har arbejdet som konsultations- og fødselsjordemoder, barselsjordemoder og hjemmefødselsjordemoder.

Netop nu læser jeg en Kandidat i Pædagogisk Psykologi ved Århus Universitet og arbejder som fødselsjordemoder ved Aalborg Universitetshospital. Her forsker jeg desuden i samarbejde med Aalborg Universitet, i kvinders smerteoplevelse i forbindelse med medicinsk igangsatte fødsler. Et forskningsprojekt som jeg har haft den ære at modtage Jordemoder Hanne Kjærgaards mindepris for. Du kan se mig modtage prisen og holde takketale 14.58 minutter inde i indslaget her.

Det der driver mig som jordemoder, er at sikre sunde fødsler og en varm og personlig omsorg til I der ønsker at blive gravide, allerede er gravide, eller er nybagte forældre.

Jeg tror dybt og inderligt på kvinder og mænds naturlige evner og instinkter for graviditet, fødsel og forældreskab. Det ligger mig i den grad på sinde at de mennesker jeg har i mine hænder, skal føle sig velinformerede og trygge. Og ikke mindst at de finder selvværd igennem den periode af deres liv, hvor de oplever at blive forældre.  På det fundament arbejder jeg som jordemoder – med respekt for hvordan nutidens viden og muligheder med fordel kan anvendes til at gavne alle de kvinder og mænd der befinder sig i et forløb omkring graviditet, fødsel eller barsel med deres nyfødte

Laura – da jeg gravid i uge 23, med mit andet barn

“Jeg mener at vi skal udnytte alle de sunde kræfter og ressourcer vi har i os som mennesker, i forhold til det at blive gravide, vente et barn, at skulle føde og blive forældre.


Samtidig med vi med fordel kan gøre brug af den del af den moderne viden og teknologi der reelt set gavner os mennesker i forbindelse med graviditet, fødsel og forældreskab.”

Om jordemoder Laura, hendes familie og værdier

Jeg har været så heldig at møde en vidunderlig mand at gå igennem livet med. Sammen har vi Johannes og Simon på 18 måneder og 3 år.

Vores familie adskiller sig bestemt ikke fra andre! Så også hos os mærker vi, midt den glæde der heldigvis fylder mest i vores liv, spørgsmål, bekymringer, følelser og tanker forbundet med vores forældreskab.”

Jeg er vokset op i en familie med fire søskende, hvor nærvær, ro og omtanke for andre, var helt centrale værdier. De værdier sidder dybt i mig og følger mig langt ind i voksenlivet. Det er netop de værdier der danner grundlaget det jeg gerne vil tilbyde dig og mange andre igennem Net-jordemoder.dk.

Ro og tryghed omkring graviditeten og det at blive forældre

Jeg oplever dagligt som jordemoder, hvordan tryghed er helt grundlæggende for en god og sund graviditet og fødsel – og for hvordan man træder ind i verden som forældre. Vejledning og svar skaber klarhed. Det er for mange afgørende for følelsen af ro omkring deres graviditet, fødsel og i tiden som nybagte forældre.

Internettet tilbyder mange standardsvar, på alle de spørgsmål der dukker op når man forsøger at blive gravid, venter sig, skal føde eller netop er blevet forældre.

Et generelt svar er dog sjældent tilfredsstillende, fordi det ikke kan afspejle lige præcis den situation du står i her og nu. Standardsvar kan give mere usikkerhed end ro.

Jeg har skabt Net-jordmoder.dk med ønsket om at give dig et sted at henvende dig, hvor du vil opleve at få en personlig og nærværende kontakt med en fagperson, der kan give dig kompetent viden og vejledning efter dit behov.

Du er velkommen til at skrive til mig via Net-jordemoders brevkasse.

.

Vigtigt

Net-jordemoder.dk behandler ikke akutte henvendelser. Disse bør rettes mod egen læge, vagtlæge eller til den hospitalsafdeling spørgeren er tilknyttet.

Oplysningerne på Net-jordemoder.dk må på ingen måde opfattes som erstatning for professionel, kompetent rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt personale inden for sundhedsvæsnet.

Modtag nyhedsbrev fra Jordemoder Laura Kjær Jacobsen

Få GRATIS guide! – Modtag vores nyhedsbrev om graviditet, fødsel & barsel mm..